pátek 28. srpna 2015

Prozradím vám, co považuji na mužích za fakt sexy

Nedávno jsem se začetla do nějakého dámského magazínu, kde se rozebíralo, co přijde ženám na mužích sexy. Pochopitelně došlo na svaly a pekáč buchet, inteligenci, bohatství a husté vlasy, ale kvůli tomu si člověk nemusí kupovat časopis. Navíc jsou to povrchní věci, které se mohou časem zprotivit.

Sama to moc dobře vím. Z inteligence se stane otravné všeználkovství a z bohatství odporné vychloubání a arogance. Zamyslela jsem se tedy nad tím, co je pro mě sexy. Co je tím ukazatelem, který rozlišuje sexy samečky od šedivého průměru? Přišla jsem na to. Je to bydlení!

Pochopitelně tím nemyslím bydlení samotné, ale jeho styl. To znamená, že i 1+KK má šanci zaujmout. Vybavení bytu a interiér vypovídá o osobnosti člověka děsně moc. Baví mě, když mají muži vkus a cit pro barvy. Když je jejich bydlení chytře řešené. Někdy mě zaujme knihovna, jindy malé designové křesílko u okna. Nebo třeba sprchový kout s barevnými diodami a možností pustit si hudbu.

Nevím, jak to vysvětlit, ale některé byty navíc mají unikátní kouzlo. Takové kouzlo, které z vás umí sundat oblečení už ve dveřích. Dokážu si skvěle představit, jak do takového bydlení zavítám na první návštěvu a odejdu až další den po snídani. Je to o pocitech a pokud se seznamujete, rozhodně nepodceňujte to, kde bydlíte. Nemusí to být luxusní, nemusí to být drahé, ale nesmí to být studentský pokojíček. Stejně špatně na mě působí sterilní byty bez duše, které vypadají jak z katalogu. Člověk aby si zažádal o písemné povolení, než si sedne na gauč.

Zajímavé je také to, jak mění byt obrazy a fotky. V jednom domě, ve kterém uklízím, má pán na stěně černobílé fotografie jeho samotného někde v lese. Je to ohromně tajemné a vzrušující. Plakát tenistky škrábající se na zadku mě zas dokáže přesvědčit o tom, že majitel bytu pro mě nebude dobrá partie.


Nezadaným mužům hledajícím partnerku/milenku/kuchařku/uklízečku doporučuji podívat se kolem sebe a zamyslet se nad tím, jestli ta matrace ležící na zemi nevolá po zařízení ložnice. Bydlení je pro mě jako ženu děsně důležité a věřím, že nejsem sama. Nebo snad ano?

Žádné komentáře:

Okomentovat